Sabina: “Handling föder handling – mottot som förändrade mitt liv”

Hej allihop! Mitt namn är Sabina. Jag är 38 år gammal och business coach och ägare till ett framgångsrikt företag. Men för inte så länge sedan var jag bara en helt vanlig person med dålig självkänsla, som kände mig olycklig och missnöjd med mitt utseende. Jag hittade ett sätt att förändra mitt liv, och nu vill jag dela det med dig. Är du nyfiken? Läs vidare...

Razpotje

Jag var ett knubbigt barn som så småningom växte upp till en knubbig vuxen. Jag har aldrig varit intresserad av idrott, har aldrig hållit på med någon sport, och hade fruktansvärda matvanor. Jag var för lat för att laga mat och insåg inte ens hur viktigt det är att äta hälsosamt.

Jag kunde sitta i evigheter på kvällarna och scrolla genom mina sociala medier och beundra alla vackra och framgångsrika kvinnor jag såg – skådespelerskor, modeller, kvinnor med perfekta kroppar, perfekt hud och till och med perfekta karriärer. Det kommer säkert inte som någon överraskning att jag kände mig ful, fet och olycklig. Jag drömde om en förändring, men visste inte var jag skulle börja.

Trafikstockningen som satte allt i rörelse...

En dag när jag var på väg hem från ännu en hemsk dag på jobbet jag hatade, fastnade jag i trafiken. Jag försökte hitta någon bra musik på radion för att fördriva tiden, men till slut valde jag en podcast.

Jag blev genast intresserad när jag hörde programledaren prata om mindset, motivation och hur man får det man vill ha. Det fick mig att reflektera över vad jag VERKLIGEN ville. Att trivas bättre med mig själv, gå ner i vikt, känna mig mer självsäker, bli lyckligare och hitta en karriär som jag tyckte bättre om... Precis som alla de framgångsrika kvinnor jag följde på nätet. Men HUR? Den sortens liv hade alltid verkat utom räckhåll.

Orden som förändrade allt

Medan jag satt och funderade på allt detta sa programledaren något som skulle komma att förändra mitt liv: "Handling föder handling! Det spelar ingen roll vad ditt mål är – sätt igång och arbeta mot din dröm. Varje liten handling leder till fler handlingar, och det kan vara en fantastisk källa till motivation att fortsätta!" 

Och vet du vad? Det var precis vad jag behövde höra. Det kan verka litet och obetydligt, men det var en utlösande faktor för mig. När jag kom hem, efter några frustrerande timmar i trafiken, bestämde jag mig för att testa den här metoden. Istället för att lägga mig på soffan och se på TV började jag söka på nätet efter råd om självförtroende och viktminskning.

Jag vet att det inte låter som någon stor grej, men tro det eller ej, det fungerade! Jag hittade en hel del intressant information, artiklar och motiverande inlägg. Det fick mig så småningom att ta nästa steg. Och sedan nästa, och nästa, och nästa – mot den förändring som jag så desperat behövde.

Vad har jag lärt mig längs resans gång?

Visste du att man inte behöver svälta sig själv, äta enbart sallad eller springa 10 km om dagen för att gå ner i vikt? Det kan vara mycket enklare än så. Hur då? Jo, genom BALANS och KONTUNUITET.

Vad menar jag med "BALANS"? Jo, det är ganska enkelt – det är inte bra när det blir för mycket av något.

Jag har alltid trott att jag skulle behöva offra allt jag älskar för att få min drömkropp. Kinamat, hamburgare, choklad, vin...

Men tänk om jag berättade att du kan äta och dricka precis vad du vill och ändå gå ner i vikt och förbättra ditt välbefinnande? Som sagt, det handlar om balans och om att skapa sunda matvanor som går att följa kontinuerligt på lång sikt.

Glöm modedieterna – ananasdieten, kaffedieten, ketodieten och vem vet vilka andra dieter som finns där ute. De kan ge kortsiktiga resultat, men med tiden kommer du förmodligen att gå upp all den vikt som du har tappat, och mer därtill. Den fruktade jojo-effekten är förödande för de flesta viktminskningsförsök...

Så vad är alternativet?

Börja smått, med små förändringar. Ta bara en brödskiva till frukost i stället för två och komplettera med lite extra frukt för att bli mätt. Byt ut några av potatisarna på tallriken mot andra grönsaker till lunch. Skippa det glas vin du brukar dricka till middagen och drick en kopp örtte i stället. Ta trapporna i stället för hissen eller, ännu bättre, gå av bussen en hållplats tidigare och promenera sista biten.

Jag garanterar att när du börjar göra dessa små förändringar så kommer du snart att kunna se och känna skillnaden. Det kommer i sin tur att motivera dig att fortsätta och göra ännu mer. Enklare än så blir det inte!

Jag har själv testat det här tillvägagångssättet, och vet du vad? Jag åt bättre för varje dag som gick. Jag upptäckte nya recept och utsökta livsmedel som jag inte ens visste fanns. Jag kunde fortfarande njuta av pizza, öl och choklad i måttliga mängder utan att drabbas av skuldkänslor. Jag balanserade mat som var bra för mig med mina "guilty pleasures". Och viktigast av allt, jag var KONSEKVENT.

Det är bara en hake...

Mina nya hälsosamma vanor gav snart resultat – jag gick ner lite i vikt, min matsmältning förbättrades och jag kände inte samma behov att småäta hela tiden. Allt för att jag lagade bättre mat! Jag kände mig snart tillräckligt motiverad för att ta nästa steg och börja träna. Jag började springa regelbundet och gå till gymmet ett par gånger i veckan.

Men snart nådde jag en viktplatå, något du säkert känner igen om du någonsin har försökt att gå ner i vikt. Vikten tenderar att minska ganska snabbt i början, men så småningom når man en frustrerande punkt där det man gjorde i början inte längre räcker.

Jag visste att jag behövde något som kunde hjälpa mig att komma vidare...

Fettförbrännaren som hjälpte mig att frigöra min inre styrka

När jag började träna mer regelbundet upptäckte jag att jag allt oftare kämpade med att hålla energinivån uppe. Jag visste att det var det största hindret som stod i vägen för mina framsteg. Min bror, som är en riktig gymråtta, rekommenderade att jag skulle prova en pre-workout som boostar prestationen och fettförbränningen. Jag tesade en gelprodukt som han föreslog och den var supereffektiv – jag kände mig helt ostoppbar och sprang mycket snabbare på min vanliga löprunda.

Men det var otroligt äckligt. Bara lukten fick mig att känna mig illamående. Jag var säker på att det måste finnas ett bättre alternativ fär ute, och efter en grundlig sökning på internet hittade jag som tur var en lösning. En produkt som var ännu mer effektiv och som smakade fantastiskt: FatBurn XXL från Slimmium.

Jag har använt den ett tag nu och gillar verkligen effekten. Den kraftfulla kombinationen av naturbaserade ingredienser gör att man svettas mer, får mer energi och uppnår bättre resultat. Med andra ord hjälper den till att bränna oönskade fettreserver snabbare. Den är lätt att använda och består av ett pulver som man blandar med vatten, vilket ger en utsökt dryck med mangosmak.

Du vet vad vi sa om att handling föder handling? Tänk dig allt du skulle kunna uppnå om du dessutom optimerade varje steg! När det gäller att optimera fettförbränningen finns det ingenting som slår FatBurn XXL. Det ger mig energi så att jag kan träna längre och hjälper mig att återhämta mig mycket snabbare efteråt, vilket har gjort det mycket lättare att hålla sig på rätt spår!

Och resultaten?

Med hjälp av Slimmium och FatBurn XXL lyckades jag äntligen ta mig förbi min viktplatå och gå ner ytterligare 10* kg! Det kändes fantastiskt att nå de mål jag hade satt upp och äntligen se de resultat som jag så desperat hade längtat efter. Det var precis vad jag behövde för att hålla motivationen uppe och hålla fast vid mina nya, hälsosamma vanor!

FatBurn XXL är fortfarande min favorit, men sedan starten har jag även testat flera andra produkter från Slimmium, och jag älskar vad de erbjuder – produkter med supereffektiva naturliga ingredienser som stöttar dig oavsett vilken fas av viktresan du befinner dig i. Jag rekommenderar starkt att ge det en chans!

Nu har jag den kropp jag alltid drömt om, jag känner mig mer självsäker och har äntligen funnit modet att göra fler förändringar i mitt liv – inklusive en ny karriär som jag trivs mycket bättre med och som känns mycket mer meningsfull. Handling föder handling – det är jag levande bevis för!

Vill du dela med dig av din egen framgångsbreättelse? Slimmium ser fram emot att ta emot den på info@slimjoy.se.

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att ha en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt
SNABBA RESULTAT
-65%
Specialpris 292,00 kr Ordinarie pris 826,13 kr
Visa produkt