Hur man kan boosta immunsystemet denna vinter

Skulle det inte vara mysigt om hösten kunde vara lite längre i år? Visst, vintern har sin charm, men är också den tuffaste tiden på året för våraimmunsystem och kräver därförlite förberedelser.

image

Att boosta hälsan och vårt immunsystem på alla möjliga sätt är ett måste (ännu mer nu med COVID-19 situationen!), men eftersom det är lättare sagt än gjort, varför inte ta del av denna enkla guide och gör dig redo med kunskapen och produkterna som kommer att ge dig allt stöd du behöver dessa kommande månader.

1. Sikta mot en hälsosam, balanserad diet

Var uppmärksam över din diet och lägg till frukter, grönsaker, and add fruits, vegetables, fullkorn, lättmjölk och fettsnåla mejeriprodukter, magert kött, fisk, bönor, ägg och nötter till din kost. Undvik adderat socker, salt och onyttiga fetter och håll koll på ditt kaloriintag. Det är baskunskapen som vi alla kan!

2. Förpliktiga dig till en träningsrutin

Få minst 150 minuter av medium aerobisk aktivitet per vecka. Detta uppnåeliga mål kommer att göra mirakel för både kropp och sinne, så börja idag! Alla typer av fysisk aktivitet är bra aktivitet: gå på långa promenader i naturen om du kan, dra nytta av vårt GRATIS ONLINE GYM eller erbjud dig att gå på promenad med grannens hund ett par gånger i veckan. Välj trapporna, lyft vikter och spendera mindre tid på soffan. 

3. Få tillräckligt med sömn

Båe kropp och sinne behöver återhämta sig genom sömn, så försäkra dig att du får 7-8 timmar av god sömn varje natt för att behålla god skärpa. Hur du mår när du är vaken är på många sätt en återspegling från hur du sovit. 

4. Ta vitamin D för immunsystemet

Ett otillräckligt vitamin D intag är vanligt och skulle inte vara helt otroligt om även du är drabbad. Om du känner dig trött, dina ben och muskler värker, du känner dig nere och blir ofta förkyld, då är det en bra ide att ta vitamin D tillskott. Sorgligt nog får vi inte tillräckligt med vitamin D från sol och kost. Om du inte lagt till Slimmium Vitamin D3 till din diet redan, är det ett ypperligt tillfälle at göra det.

5. Ta hand om din kropp med en detox

Levern är vårt första försvar mot toxiner och kan inte göra sitt jobb om den är överbelastad. Låter något av dessa bekant: Viktuppgång, speciellt kring magen, låga energinivåer efter en måltid, problem met matsmältningen, hud och hår? Trodde nog det.

Som tur är, finns vårt kraftfulla mjölktistelextrakt i form av Quick Detoxkapslar, som även kan skryta med sin höga upptagningsförmåga (10-gånger högre jämfört med ett vanligt mjölktistelextrakt), vilket betyder ett mer effektivt skydd för dina celler mot toxiner.

6. Stärk immunförsvaret med äppelcidervinäger, gurkmeja och ingefära

Kombinationen av äppelcidervinäger, gurkmeja och ingefära är känd för att vara ett kraftfullt stöd till immunförsvaret som dessutom har antiinflammatoriska, antioxidanta och avgiftande egenskaper. Och du hittar just denna kombination i CiderCleanse EXTREME!

Skaffa alla tre, Vitamin D3, CiderCleanse EXTREME och Quick Detox, och ta hand om ditt immunsystem denna vinter! Missa inte dessa otroliga erbjudanden!