7 saker du inte visste om te

Vintern är gjord för te!

Chanserna att tillbringa denna vackra tid av året med dina nära och kära, umgås med vänner på dina favoritresturanger eller barer är nog ganska små i år, så det är viktigare än någonsin att njuta av säsongens mysiga stunder hemma.

Vi har knåpat ihop en lista med 7 överraskande saker om te med användbar information som kommer att motivera dig att starta en ny ritual - det kan vara precis vad du behöver i ditt liv just nu.

image

Så här ser vår lista ut!

1. Te ger en stark energiboost - särskilt grönt te. Om du är som de flesta vi känner så kommer du förmodligen att börja dagen med en varm dryck. Te väcker upp kropp och själoch stimulerar matsmältningen

2. Att lägga till ett par koppar te i din kost är ett utmärkt sätt att avgifta kroppen och bli av med irriterande toxiner, inklusive konstgjorda ingredienser, konserveringsmedel och kemikalier som ackumuleras dagligen. Citrongräs och apelsinskal är särskilt kända för sina avgiftande effekter. En bra detox kan också stödja viktnedgångsprocessen, vilket kan vara en bra motivation!

3. Grönt te påskyndar fettförbränningen. Ja, du läste rätt! Det minskar också uppblåsthet och svullnad, vilket hjälper dig att nå dina viktnedgångsmål snabbare. Att njuta av en kopp te på verandan eller balkongen kan alltså underlätta kampen mot en slankare kropp, det ni! 

4. Örtte är den perfekta sängfösaren. Medan morgonte som grönt te väcker upp kropp och sinne kan en kopp kvällste ge en lugnande effekt, perfekt innan sängen. Dessutom har dessa teer en aptithämmande effekt och ökar chanserna för god, återhämtande sömn, som i sin tur är nödvändigt för en slankare figur.

5. Te tillverkas av några av de hälsosammaste naturliga ingredienserna. Fänkål ger till exempel en mättnadskänsla, medan kardborrerot förbättrar ämnesomsättningen. Lusernört och fläderbär eliminerar gifter från kroppen medan pepparmynta lugnar och hjälper dig slappna av. En naturlig blandning av växter, lika hälsosamma som de är goda!

6. Te kan sänka höga kolesterolnivåer och öka ditt fokus, utan de obehagliga bieffekterna som nervositet och sömnlöshet som ofta följer med kaffe.

7. Te hjälper dig slappna av och kan underlätta kampen mot den dagliga stressen många av oss lever i och låta oss ta kväll utan att känna oss emotionellt dränerade. Att koppla av efter en lång och kanske hård dag är väldigt viktigt. Låt den varma tekoppen utföra sin magi. 

Om du inte redan fyllt på ditt lager te hemma med SlimTEA 24/7 är det här en god chans att göra det och få både vårt morgon- och kvällste till ett kombinerat superpris.

Förpackningen innehåller:

Ett morgonte för att ge energi, förbränna fett, stimulera ämnesomsättningen och avgifta kroppen med hjälp av sina ingredienser Pu-Erh-te, lusernört, kardborrerot och fläderbär.

Och ett kvällste, utsökt, lugnande och avgiftande, perfekt när man tar kväll med citrongräs, pepparmynta, humle, citronmeliss och apelsinskal. Utsökt!

Vintern är en säsong av gåvor; även om du inte kan njuta av en kopp med dina nära och köra, så kan du skicka dem glädje, värme och motivation med posten!