Få en slimmande skönhetsbehandling med bara 1 dryck!

När vi blir äldre förändras vissa processer i vår kropp. Vår naturliga produktion av kollagen minskar och våra kroppar börjar ackumulera fett i problemområden när vår ämnesomsättning saktar ner.

image

Men var inte rädd! Det finns flera saker du kan göra för att stoppa dessa processer och hålla dig slank och i form - som att träna mer och äta en välbalanserad kost. Ibland kan kroppen dock inte producera vissa näringsämnen i tillräckliga mängder. Då behövs naturliga kosttillskott för att hjälpa kroppen att kompensera för bristen på näringsämnen som kollagen.

Att veta hur kollagen fungerar och vilken typ som ärbäst är viktigt eftersom inte alla kollagentillskott fungerar likadant. Läs vidare för att ta reda på mer!

Vad är Kollagen

Kollagen är det vanligaste proteinet i människokroppen. Dess huvudsakliga funktion är att bibehålla flexibilitetenstyrkan och motståndskraften hos olika vävnader och organ, såsom hud, leder, ben och brosk.

Efter 20 års ålder producerar kroppen 1% mindre kollagen per år. Detta gör din hud hängig och mindre elastisk, vilket gradvis leder till rynkor. Därför är kollagentillskott av hög kvalitet avgörande för en vacker hy. Hydrolyserat marinkollagen är effektivast eftersom det är kollagen i sin renaste form och som lättast absorberas av kroppen  Denna typ av kollagen erbjuder flest fördelar.

.

Uppnå maximal effekt av Kollagen

Den viktigaste faktorn med kollagen är inte varifrån kollagenet kommer, utan snarare tekniken som använts för att förbättra dess egenskaper och maximera dess effekter. Hydrolyserat kollagen har visat sig vara det mest effektiva eftersom det går igenom en grundlig rengöringsprocess och underlättar extraktion av aminosyror och peptider som hjälper vår hud att bibehålla elasticitet och fasthet .

Hydrolyserat marinkollagen, som främst finns i fisk, erbjuder flest fördelar, vilket gör det till ett idealiskt val för din hud och resten av dina organ eftersom det hjälper dem att hålla sig flexibla och fasta.

Både viktnedgång och vackrare hud

Collagen Night Burner är en kraftfull produkt som bekämpar nedbrytningen av kollagen OCH hjälper till att främja viktnedgången medan du sover! Det är den första produkten i sitt slag på marknaden och tack vare sin revolutionerande formel bekämpar den två problem samtidigt: åldrandet av huden och långsam ämnesomsättning.

Den innehåller Naticol® , ett högkvalitativt typ I -kollagen som förekommer naturligt i vår kropp. Det är en hydrolyserad formel av marint kollagen som innehåller mycket absorberbara peptider och har kliniskt bevisade anti-aging egenskaper.

Collagen Night Burner har kliniskt bevisats minska rynkor med upp till 16,5%* och bidrar till ett mer ungdomligt utseende av huden. Till skillnad från andra kollagentillskott som har en fiskaktig eftersmak, smakar vår kollagendryck jordgubb.

Dessutom innehåller Collagen Night Burner det patenterade extraktet av grönt te Sunphenon® 90D för att öka fettförbränningen och främja viktnedgången medan du sover. Det stimulerar termogenes, där fett används för att producera värme, vilket innebär att kroppen kommer att bränna kalorier effektivare även under vila.

Få en kraftfull boost av kollagen för att öka kollagenproduktionen och påskynda viktnedgången under sömnen, tack vare kraftfulla & helt naturliga ingredienser!

*Effekterna av produkten kan variera från person till person och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Källor:
https://www.farmaciaserra.com/blog/tipos-y-beneficios-del-colageno.html
https://www.guiadesuplementos.es/colageno-marino/