Det här året blir bra, det är vi säkra på!

Är du redo för 2021 och de nya målen, de nya utmaningarna som det kommer med?

Gör listan med nyårslöften lite enklare att uppfylla i år, lättare att uppnå och håll listan kort. Det kommer att göra det lättare, även när det är svårt.

image

Du behöver inte göra det ensam! Vi har samlat ihop några ideér som kanske kan hjälpa dig. Och glöm inte, huvudorsaken för att göra en lista med nyårslöften är för att fokusera på den person som du oftast glömmer bort: Dig själv!

1. Börja äta nyttigare mat

Efter julledigheten, högtider och all god - men kanske inte så nyttig - mat, kan din kropp behöva en paus. Om du funderat på att försöka komma i form till sommaren, då är det dags att gå från att fundera till att agera! Kanske göra portionerna en aning mindre, dela upp målen lite bättre och se till att de är fulla av nyttiga och näringsrika saker!

2. Börja röra på dig!

Jo, visst, det är kallt och ruggigt så här års… Men även en kort promenad kan göra en stor skillnad. Din kropp kommer att tacka dig för det och förändringarna du kommer att se kan till och med motivera dig att börja med intensivare träning.

3. Se till att du sover tillräckligt

Sömn är inte bara avgörande för hälsan, men även för att komma i form. Sover vi inte kan vår kropp kräva mer kalorier. Och du vet vad det betyder! Se till att få minst 7 timmar sömn per natt!

4. Självförtroende!

Ok, vi kan inte bara magiskt få mer självförtroende. Men prova och se vad som händer om du sätter några mål för dig själv och håller dig till dem. Varje märkbar förändring därefter kommer att hjälpa till att motivera dig för att göra ännu större förändringar och att uppskatta din kropp och dina ansträngningar mer!

5. Minska stressen

Stress spelar en enorm roll i våra liv. Är du stressad kan allt annat som du faktiskt gör rätt, helt enkelt inte få effekt. Stressa inte över småsaker, fråga dig själv om vissa saker är verkligen är värda att bli upprörd över (t.ex på jobbet eller till vardags). Sätt dig själv och din hälsa först så kommer det bli lättare för dig att hitta lösningar i andra delar av livet med. 

6. Hitta saker som gör dig lycklig! 

Lär dig att älska dig själv, tänk på saker som gör dig lycklig och försök att göra sånt som gör dig glad så mycket och ofta som möjligt! Självklart, undvik sånt som har den motsatta effekten på dig.

7. Kom i form

Och det här är något vi kan hjälpa dig med! Vi har designat vårt Kickstart paket för att hjälpa dig komma i form efter högtiderna och ledigheten. Paketet inkluderar fyra otroliga viktnedgångsprodukter för få dig tillbaka på banan och hålla motivationen uppe!

Kickstart: [30 dagar: strong] paketet kommer bli din nya bästa vän!

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt