En enkel förändring i min kvällsrutin hjälpte mig att gå från storlek L* till M* på 2* månader!

Preobrazba

Det var en dag på kontoret förra året som jag aldrig kommer att glömma. Mitt marknadsföringsteam menade att min PR-byrå skulle väcka större intresse hos nya kunder om de kunde se vem som låg bakom den. När de visade bilderna som de hade tänkt använda på hemsidan fick jag panik!

De hade bett mig att välja ut tre foton, men jag hatade hur jag såg ut på vartenda ett av dem!

Trots att jag hade gjort mitt bästa för att dölja mitt gäddhäng och mina kärlekshandtag, så kunde jag inte se något annat än den tajta kavajen och min formlösa kropp. Det kändes omöjligt att se kvinnan på bilderna som en framgångsrik affärskvinna.

Kunde denna slappa figur verkligen vara samma person som byggt hela sitt företag från grunden? Hur bra chef kunde jag egentligen vara om jag inte ens kunde ta hand om mig själv?

Jag är inte den som brukar vara irrationell, men vid det här laget började jag få en klump i halsen. Jag stod inte ut med bilderna. Jag lade kampanjen på is tills vidare, och det var då jag förstod att någonting behövde förändras!

Jag heter Sofia, är 38 år gammal och driver ett eget företag. Det här är berättelsen om hur jag gick ner i vikt på 2* månader, bara genom förändra en enda sak!

När jag startade mitt företag var det två saker som var ständigt återkommande – många sömnlösa nätter och många sena middagar. Jag gick snabbt upp i vikt, men var för upptagen med jobbet för att göra något åt det.

Efter att ha sett mig själv på de där förfärliga bilderna påbörjade jag min viktresa, men lyckades inte riktigt hitta någon diet som fungerade med mitt hektiska schema. Siffran på vågen förblev oförändrad och jag blev mer och mer frustrerad.

Precis när jag var på väg att ge upp fick jag reda på att det kunde vara mina dåliga sömnvanor som hindrade mig från att gå ner i vikt. Jag var helt omedveten om att kroppen ägnar sig åt att bränna fett medan man sover.

Som tur är lyckades jag hitta en lösning för att maximera min nattliga fettförbränning! Jag lyckades äntligen bli av med allt fett som jag hade samlat på mig under åren. Efter att jag förändrade min kvällsrutin började kilona att rasa, och det snabbt!

Mina extrakilon knäckte mitt självförtroende och jag var tvungen att få det tillbaka!

Delo za računalnikom

Under de senaste fem åren har jag lagt ner hela min själ i att bygga upp min egen PR-firma. Trots mina yrkesmässiga framgångar har det alltid funnits en aspekt av mitt liv som plågat mig – min vikt.

Jag har inte alltid haft problem med min kroppsuppfattning, men i takt med att jag började jobba mer fick jag allmer sällan tid att äta ordentligt. Jag gjorde ohälsosamma val, från snabbmat på mina korta lunchraster till chips i tv-soffan när jag väl kom hem på kvällen.

Jag gick upp i vikt och blev så småningom tvungen att köpa större kläder. Det var första gången någonsin som jag behövt köpa kläder i storlek L.

Jag började tvivla på mig själv på alla områden. Jag jämförde mig med andra och analyserade deras förmåga att hålla sig smala medan jag kämpade med min egen spegelbild. Min negativa självbild började till och med påverka mitt arbete!

Det kändes som om potentiella kunder och samarbetspartners skulle döma mig utifrån min vikt och anta att det berodde på att jag saknade disciplin eller kompetens. Det var utmattande att gå omkring och känna så, till råga på alla andra stressfaktorer som jag var tvungen att hantera varje dag!

Det viktminskningsbranschen inte vill att du ska veta!

Under det senaste året har jag testat allt. Keto-dieten, periodisk fasta, bantningspiller, otaliga träningsplaner. Det började alltid samma skyhöga förhoppningar, och slutade med besvikelse över de uteblivna resultaten.

Jag började begränsa mig själv. Jag sa nej till socker, nej till kolhydrater. På grund av det hade jag knappt energi nog att arbeta och kunde inte ens tänka klart när jag satt i viktiga möten. Och när kvällen kom kunde jag inte tänka på annat än mat, vilket tyvärr ledde till överätande. Det var inte hållbart i längden!

Det var samma sak med träningsplanerna. När jag äntligen lyckades komma iväg till gymmet pressade jag kroppen till det yttersta med krävande HIIT-pass. Men siffrorna på vågen rörde sig knappt, och min spegelbild förblev oförändrad.

För varje misslyckat försök fick sig självkänslan ytterligare en törn. Jag kunde inte hålla på så här länge till. Jag behövde något som kunde få mig på rätt spår. Något som kunde motivera mig att prestera bättre och må bättre.

Jag var och hälsade på min syster och började gråta helt förtvivlat inför henne. Jag såg henne och hennes perfekta kropp, och förstod inte varför jag inte kunde se ut som hon. Det var så frustrerande!

Men så berättade hon något som förändrade allt! Jag blev chockad över att jag aldrig hade tänkt på det tidigare!

Jag blev överlycklig när jag insåg att all min osäkerhet kring vikten skulle försvinna om jag maximerade fettförbränningen! 

Kozarec vode

Jag trodde att min syster skulle berätta om ännu en omöjlig diet eller att det "bara" gäller att gå till gymmet regelbundet. Men när jag hörde henne berätta om sin resa kunde jag verkligen relatera. Jag kände så väl igen mig.

Äntligen såg jag en strimma av hopp, eftersom hon också hade lyckats genom att bara förändra en enda sak i sitt liv.

Hon fortsatte berätta att det handlar om något som vi alla tar för givet, fastän vi verkligen inte borde, eftersom det är det mest kraftfulla sättet att boosta fettförbränningen. Jag satt som på nålar: "Vad är det för något?"

Sömn!

Jag fastnade direkt för idén när hon förklarade att medan kroppen vilar, så hämtar den energi från det lagrade fettet genom att förbränna det. Men om man inte får sina optimala 7-9 timmar sömn per natt, håller kroppen istället fast vid fettet. Det är därför det är så svårt att bli kvitt sina extrakilon. 

Hon påpekade hur viktigt det är att få tillräckligt med kvalitetssömn, så att kroppen kan utnyttja fettreserverna och påskynda viktminskningsprocessen.

Det visade sig alltså att jag hade försummat det allra viktigaste under de mest stressiga åren av mitt liv. Men sedan sa hon något ännu bättre...

Hon berättade att hon håller sin perfekta figur i trim genom att maximera fettförbränningen under natten 

Jag ska vara ärlig – min första tanke när jag fick höra talas om allt detta var: "Jag behöver bara sova mer!" Det låter ju rätt enkelt, eller hur?

Min syster log mot mig och förklarade att kroppen behöver en mycket starkare boost än så. Okej... Så hur hade hon lyckats gå ner i vikt så snabbt?

Det var då hon avslöjade sin hemlighet: "NightBurn XXL!"

Hon sa att NightBurn XXL var den bästa produkten för att verkligen maximera kroppens fettförbränningspotential under de kritiska timmarna på natten. Och allt hon behövde göra var att blanda ut 1 påse NightBurn XXL i ett glas vatten och dricka det före läggdags. Denna revolutionerande fettförbrännare bidrar inte bara till en god natts sömn utan optimerar dessutom fettförbränningen under natten.

Hennes entusiasm och hennes egen förvandling övertygade mig om att ge det ett försök, jag också! Det lät som precis vad jag behövde. Jag klickade mig in på hemsidan och beställde direkt!

Jag ville ge det en ärlig chans och testa ordentligt, så jag köpte hem tillräckligt för att räcka i 3 månader. Det är även vad varumärket rekommenderar! Jag var inte så orolig för att det inte skulle fungera eftersom de hade ett riktigt bra erbjudande, plus att de erbjöd 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Jag kände mig så taggad när jag fick paketet, det gick som en våg av positivitet genom mig. Jag drack mitt första glas NightBurn XXL samma kväll efter maten, och det fortsatte jag med, utan att tänka särskilt mycket på vad jag åt i övrigt.

Äntligen såg jag på mig själv som en framgångsrik och självsäker kvinna, allt tack vare NightBurn XXL! 

Från det ögonblick jag började använda NightBurn XXL märkte jag skillnad på sömnkvaliteten. Jag vaknade pigg och utvilad, redo att ta mig an dagen.

Dagarna blev till veckor och jag började märka små men tydliga förändringar i min kropp. NightBurn XXL hjälpte mig att bränna oönskat fett, och mitt självförtroende förbättrades.

Dessutom kände jag inget kvällssug längre, vilket kom som en trevlig överraskning. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna gå och lägga mig utan efterrätt.

 

NightBurn XXL har verkligen förändrat mitt utseende! På bara 2* månader gick jag från storlek L* till M*. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle få på mig mina gamla kläder igen! Jag började må mycket bättre överlag, och folk på kontoret märkte det direkt.

Jag har aldrig känt mig mer självsäker och attraktiv, så jag bestämde mig för att ordna en ny fotografering. Den nya känslan lyser definitivt igenom på de nya bilderna, och jag har glatt kunnat kliva in i rollen som ansiktet utåt för mitt företag!

När jag träffar någon som kämpar med vikten, precis som jag, så rekommenderar jag helhjärtat att de testar NightBurn XXL. Det är mer än en fettförbrännare – det är en game-changer. Jag önskar att jag hade upptäckt den tidigare!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. 

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt
SNABBA RESULTAT
-65%
Specialpris 292,00 kr Ordinarie pris 826,13 kr
Visa produkt