Andrea: “Jag såg resultat redan första månaden och jag har inte längre en okontrollerbar aptit!"*

Andrea arbetar som banktjänsteman och har en dynamisk livsstil där stress är del av hennes vardag. Sorgligt nog följs stress ofta av en ökad aptit och viktuppgång. Läs vidare för att ta reda på hur Andrea tacklade detta problem!

Andrea

“Vikten påverkade min självkänsla”

Andrea säger att hon alltid kämpat med sin vikt men som tur är har hon alltid fått stöd från sin familj. "De har alltid stöttat mig i att hålla kosten så nyttig som möjligt."

Trots en hälsosam diet säger Andrea att vikten orsakat henne problem med hennes självförtroende. Vi bombarderas konstant med bilder av slanka och sportiga kvinnor och det kan ofta kännas helt ouppnåeligt för vanligt folk. Det är viktigt att veta om att dessa bilder väldigt ofta har förändrats.

“Jag kämpade med de sista kilona”

Andrea hittade Slimmium på sociala medier och bestämde sig för att testa!

“Jag vart intresserad på grund av de naturliga ingredienserna och ville testa dem för jag kämpade med att gå ner de sista kilona som var riktigt envisa" förklarade hon. Ibland går våra kroppar in i ett panikläge och börjar lagra fett för att använda i "tuffare tider", vilket gör det riktigt svårt att gå ner i vikt.

Andrea säger att Slimmiums produkter hjälpte att motivera henne och boostade hennes framgångar: "Slimmiums produkter är lätta att använda och resultaten syns snabbt. Det tog bara en månad för att se resultat och jag märkte definitivt en skillnad i min aptit."

“Det var väldigt enkelt att följa programmet”

Många har börjat att jobba hemifrån det senaste året och Andrea är en av dem. Hon tog detta tillfälle till att ge sig själv lite mer tid och njuta av livet. Hon förändrade sina vanor och började med en hälsosammare livsstil.

"Det var väldigt enkelt att använda kosttillskotten och följa programmet. Det hjälpte mig att ge min viktresa ett lyckligt slut!" säger Andrea

Det är viktigt att sätta klara viktnedgångsmål och arbeta mot dem, vilket är precis vad Andrea gjorde. Andrea: "Jag har fått så mycket mer självsäkerhet och blivit mycket mer social! Produkterna från Slimmium är verkligen otroliga, de fungerar verkligen. Jag var speciellt överraskad över krämen mot celluliter."

Testa Andreas favoritprodukter till riktiga supererbjudanden!

*Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt