"Min mage och mina höfter har krympt"

Lucie kommer ursprungligen från Tjeckien och gillar att cykla och göra utflykter med familjen på sin fritid.

Lucie har alltid pendlat i vikt. Hon beskriver sin figur som "varken tjock eller smal". När hon var ung var hon smal, men hon gick upp mycket i vikt i samband med att hon fick barn, för att sedan gå ner igen efter sin skilsmässa. Tack vare Slimmium har hon lyckats bli av med sina resterande extrakilon.

Lucie upptäckte Slimmiums produkter när hon surfade på nätet och blev imponerad av de naturliga ingredienserna och positiva recensionerna. Det övertygade henne om att göra sitt första köp.

image

Första förändringarna efter 14* dagar

Lucie har använt NightBurn**, AdipoBurn**, Live & Slim Tea och KiloShred i 4 månader och började märka skillnad efter ungefär 14* dagar.

"Min mage och mina höfter har krympt och jag har fått mer energi i allmänhet"

På frågan om vilken som varit den största förändringen svarar hon stolt: "Allt! Bättre matsmältning, bättre humör, att jag har blivit av med mina extrakilon... Min mage och mina höfter har krympt och jag har fått mer energi i allmänhet. För tre år sedan var jag nervös, trött och stressad. Nu mår jag mycket bättre, jag tycker om mig själv".

image

VISSTE DU...?

  • Tillräckligt med sömn är nyckeln till lyckad viktminskning och effektiv fettförbränning.
  • En studie visar att personer som sover 6-7 timmar per natt ackumulerar mindre visceralt fett än personer som sover 5 timmar per natt eller mindre1. När vi är stressade har vi en tendens att äta så kallad tröstmat, som oftast är mindre hälsosam och innehåller mer kalorier. På grund av högre nivåerna av stresshormonet kortisol håller kroppen fast vid dessa extra kalorier, som sedan omvandlas till extra fett runt midja, rumpa och lår.

Öka fettförlusten och förvandla din kropp till en fettförbrännande maskin!

Paketet Duo för en plattare mage påskyndar viktminskningen genom att öka fettförbränningen med upp till 33*%! Det minskar dessutom aptiten och hjälper till att förbättra sömnen, vilket är avgörande för snabb och effektiv viktminskning.

Lucie har även använt paketet SlimTEA 24/7, som består av två teer för dagen respektive kvällen som främjar naturlig viktminskning. Dessa fantastiska teer hjälper dig att nå dina viktminskningsmål genom att påskynda matsmältningen på ett naturligt sätt, effektivt rensa kroppen från toxiner, stötta fettförbränningen, reducera uppblåsthet och svullnad samt förbättra sömnen.

Vill du öka fettförbränningen? Motverka vätskeöverskott? Blockera kolhydrater? Förhindra fettlagring och dämpa aptiten? Allt med bara en produkt?

Vi har den perfekta lösningen för dig! Gå ner i vikt snabbt med KiloShred! Denna läckra viktminskningsdryck med 5-i-1-effekt innehåller Morosil®, ett patenterat blodapelsinextrakt som utvinns ur saften från världens mest pigmenterade blodapelsiner. I kombination med Garcinia cambogia hjälper KiloShred till att förhindra fettlagring kring magen, dämpa aptiten och påskynda viktminskningen.

Testa nu, helt utan risk – ta del av vårt begränsade specialerbjudande och få 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar.

**Kunden använde tidigare versioner av produkterna. Upptäck de nya och förbättrade versionerna nu.

Källa:
1: Collins, Sonya. The Truth About Belly Fat. 2011. https://www.webmd.com/diet/features/the-truth-about-belly-fat

Produkter för dig