Cécile: "Jag var mindre svullen redan första veckan, särskilt kring magen!"

Cécile, 27, arbetar som telefonrådgivare och på fritiden älskar hon om att spela tv-spel. 

image

“Jag började ogilla bland annat min mage.”

“Jag brukade älska min kropp men under åren har den förändrats. När jag gick upp i vikt började jag ogilla bland annat min mage”, Cécile berättar. “Innan denna kris brukade jag gå till gymmet varje dag. Fler anledningar tillkom och jag slutade upp helt och sedan dess har jag mist muskelmassan jag hade utvecklat. Jag gillar inte alls förändringen som skett.

Cécile gick ner 3,5kg på 6 veckor!

Hon förklarar att innan hon upptäckt Slimmium var hon aldrig framgångsrik i sina försök att gå ner i vikt. Hon berättar också att hon älskade att använda produkterna från Slimmium's sortiment, även om hon till en början var lite tveksam. "I början när jag såg alla olika produkter var jag tveksam till att de skulle fungera, men jag testade och det blev till slut en del av min rution. De går så snabbt och enkelt att förbereda!" 

Hennes favorit är FatBurn EXTREME.

“Produkterna var supergoda, men min favorit är FatBurn EXTREME! Jag ser verkligen fram emot att dricka den!”

Cécile märkte de första förändringarna redan efter första veckan.

“Redan efter den första veckan var jag mindre svullen, särskilt kring magen där jag hade samlat på mig överflödig vätska. Jag var även mindre uppblåst och kände ett lägre behov av att äta snacks & mellanmål."

“Jag förklarar gladeligen hur Slimmium hjälpt”

Cécile berättar att  de omrking henne märkte hennes förändringar, både i utseende och humör. "Jag förklarar gladeligen hur produkterna från Slimmium har hjälpt mig när någon undrar hur jag lyckats få så snabba resultat!"

"Jag skulle rekommendera Slimmium till alla som vill ha en förändring. Dessa produkter kan verkligen hjälpa dem och få dem att tro på sig själva igen!"

image

[MEGAPACK] Slimmium Viktresa & Teduo + GRATIS GÅVOR!

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt