Lucie: "Jag har gått ner 24 kg!"

Lucie, 30, har försökt att gå ner i vikt under en väldigt lång tid men utan några resultat.

"Jag har kämpat med övervikt hela mitt liv! Endast drastiska dieter har hjälpt mig gå ner i vikt, men jag gick alltid upp i vikt så fort jag slutade med dieten... Och ibland mer än innan."

image

“Jag ogillade min spegelbild!”

Att konstant kämpa mot övervikten tog hårt på hennes självförtroende. "Jag gillade inte min kropp och jag ogillade min spegelbild. Mitt självförtroende hade sjunkit till botten. Med stora och hängiga kläder dolde jag min kropp. Jag kände mig oattraktiv och mådde verkligen dåligt över detta.

Men Lucie hittade ett sätt att få tillbaka kontrollen över sin vikt. "Min kropp har sagt tvärnej till varenda försök jag gjort att gå ner i vikt - tills jag hittade Slimmium. Deras produkter har verkligen hjälpt mig att gå ner i vikt utan någon diet!"

"Jag var väldigt imponerad över de naturliga ingredienserna!"

"Jag hittade dem via sociala medier och vart väldigt imponerad över de naturliga ingredienserna och hur enkelt det var att använda produkterna!" Lucie valde att testa flertalet produkter.

"jag har använt mig av AdipoSlim EXTREME** kapslar som hämmar jojo-effeken  i 4 månader nu, samt WaterOut EXTREME som hjälpte mig bli av med vätskeöverskottet nästan direkt. Jag gillar verkligen Slimmiccino, det fettförbrännande kaffet! Det doftar lika gott som det smakar! Jag dricker Cleanse Tea med och det är riktigt effektivt! Och så använder jag mig av NightBurn EXTREME - det är supergott och hjälper mig att inte vara lika hungrig om kvällarna."

"Jag har gått ner 24 kg*!"

Lucie har även lyckats ändra sin livsstil och märkte de första förbättringarna efter en månads användande av produkterna. 

"Jag började träna tillsammans med en personlig tränare, gjorde några förändringar i min diet och tog stöd av produkterna från Slimmium - och jag gick ner i vikt fort. Jag hade så mycket mer energi! Mina armar och ben är inte svullna längre och min mage är inte längre uppblåst."

"Jag har gått ner 24* kg än så länge! Jag börjar återfå mitt självförtroende som låg begravt så djupt ner."

"Folk känner inte igen mig!"

"Alla har gett mig komplimanger över hur mycket jag gått ner i vikt! Jag har inte hört något annat än beröm och stöttning från alla håll och kanter. Vissa känner inte ens igen mig!"

"Jag har fortfarande en lång väg kvar men jag tror att med hjälp från Slimmium kommer jag att fortsätta gå ner i vikt."

Slimmium - Det smartaste sättet att gå ner i vikt

Om du är ute efter en riktig kroppstransformering så som Lucies, då kan Slimmium hjälpa dig att kickstarta din viktresa. 

Vårt Slimmium Startpaket [30 dagar] innehåller Lucie's favoriter: WaterOut EXTREME, AdipoBurn EXTREME och NightBurn EXTREME!

WaterOut EXTREME kommer hjälpa dig att minska din midja genom att spola ut vätskeöverskottet och reducera uppblåstheten medan AdipoBurn EXTREME kommer ge sig på magfettet direkt. 

Hjälp din kropp att bränna fett ännu bättre genom att spola ut toxinerna med Cleanse Tea!

Vi rekommenderar även denna duo för att bränna fett både dag och natt 24/7! Boosta din fettförbränning med en kopp Slimmiccino på morgonen och hämma kvällshungern med NightBurn EXTREME!

*Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

**AdipoSlim har bytt namn till AdipoBurn - Nytt namn men samma kraftfulla formula!

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt