Věra: "Jag gick ner massor i vikt på bara veckor!"

Věra är 37 år, mor och hemmafru, har länge tragglat med vikten hon gick upp under graviditeten med sin son och längre än så med bristande energi och ork.

"Min kropp var som ett äpple eller kanske ett päron och min vikt gick upp och ner. Efter graviditeten gick jag upp 20 kg - och där stannade jag kvar i 4 år."

image

“Jag hade inte energi till att leka med min son.”

“Jag kände mig ofta uppblåst och irriterad och blev väldigt snabbt andfådd. Jag kände mig inte bekväm i mig själv, alls. Jag hade inte ens energi till att leka med min son." Som tur var hittade en vän till Věra något som kunde hjälpa henne.

"En vän visade mig en annons från Slimmium som han hittat via Facebook. Jag hade aldrig testat något liknande förr och var riktigt tveksam om det skulle fungera, men efter att ha läst alla bra recensioner och lyssnat på min väns lovord om produkterna så beslöt jag mig för att testa!" 

"Efter en vecka märkte jag de första resultaten"

"Efter bara en vecka märkte jag de första resultaten. Mina höfter hade minskat i storlek och min mage var mindre uppblåst. " Men hennes resa hade bara börjat..

"Efter tre veckor hade jag gått ner 5 kg* och gått ner flertalet cm och efter strax över en månad hade jag gått ner 7 kg* och ännu fler cm! Jag kunde till och med använda en jacka som jag inte kunnat få på mig de sista 3 åren!"

Hon testade flertalet produkter från Slimmium

Bland annat testade hon de bästsäljande produkterna:

WaterOut EXTREME som spolar ut nästan en tredjedel av vätskeöverskottet och reducerar uppblåsthet med upp till 60%*

NightBurn EXTREME som sätter stop för kvällshunger & bränner fett under natten, utan att störa din sömn.

Slimmiccino - vårt delikata och energigivande kaffe som bränner fett och innehåller endast 8 kcal per kopp!

WaterOut hjälpte henne bekämpa uppblåstheten och Slimmiccino gav henne energi - något som hon saknat väldigt länge... Och denna energi gav henne motivation att leva en mer aktiv livsstil. 

"Jag känner mig 10 år yngre!"

"Det bästa av allt är energin jag har nu, det har förändrat mitt liv! Jag går på långpromenader utan att känna mig andfådd och jag har energi till att leka med min son. Jag känner mig 10 år yngre och känner mig äntligen bekväm i mig själv!"

Vårt Slimmium Startpaket [30 dagar] innehåller 3 av produkterna Věra testat och finns just nu till nedsatt pris!

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt