Riccardo: "Jag skäms inte över att visa upp mig längre!"

Det gör oss så glada att kunna dela ännu enberättelse om framgång... Den här gången handlar det om Riccardo, en av våra lojala kunder som valt att dela med sig till oss av sina erfarenheter om hur det gick till att gå ner i vikt, återfå ett glatt humör och sin självsäkerhet.

image

Riccardo jobbar som säkerhetsvakt och på fritiden springer han gärna i naturen eller går på bio.

När vi frågade honom om hans kroppstyp beskrev Riccardo honom som en ektomorf. För det mesta är ektomorfer långa, magra med synliga muskler på grund av sitt låga kroppsfett.

Men när vi pratar om hans kroppsform så framstod det att det inte alltid varit så: ”Jag var inte alltid nöjd med min kropp. Jag var överviktig, men jag bestämde mig för att förändra mitt liv och komma tillbaka på rätt spår.”

"Jag var asocial för att jag var rädd att andra skulle göra narr av mig”

Liksom miljontals andra människor runt om i världen kände sig Riccardo ibland fängslad i sin egen kropp. Något kändes helt enkelt inte rätt för honom. "Jag var väldigt asocial eftersom jag ville undvika att andra som kunde göra narr av mitt utseende. Jag gillade inte att bada för att jag var rädd för vad människor runt omkring mig skulle säga."

Riccardos utseende påverkade hans liv i hög grad.

Lyckligtvis hittade han Slimmium's produkter när han sökte efter lämpliga kosttillskott på nätet.

Första resultaten kom efter 2 veckor*

I början av sin viktresa var Riccardo naturligtvis inte säker på om dessa kosttillskott skulle fungera. Det är sant att med så många valmöjligheter på marknaden är det verkligen svårt att veta vilket märke som är värt att lita på.

Men när Riccardo märkte de första resultaten efter bara 2 veckor* var han övertygad!

Undrar du vilka produkter som har hjälpt Richard att gå ner i vikt och fått vikten att stanna kvar?

"Jag har provat nästan alla produkter och det här är de jag fortfarande använder mig av idag: AquaSlim EXTREME**, FatBurn EXTREME, NightBurn EXTREME och AdipoSlim EXTREME ***." Produkterna går att köpa tillsammans i ett startpaket för 1 månad: Startpaket [30 dagar]

De tidigare nämnda bästsäljande produkterna var ett utmärkt val eftersom de ger effektiva viktnedgångsresultat med effektiva patenterade ingredienser och förhindrar jojo-effekten.

** AquaSlim EXTREME är en version av Waterout EXTREME med ett annat namn, men samma sammansättning

*** AdipoSlim är nu AdipoBurn: Ingredienserna och alla effekter av produkten har är desamma, bara namnet har ändrats.

De hjälpte Richard att få en platt magesmalare ben och smalare midja (Han gick från storlek 50 till 42!). Han säger också att han redan gått ner flera extra kilon och är överlycklig eftersom han nu mer är på ett mycket bättre humör.

"Den viktigaste förändringen jag har märkt är definitivt att jag nu har mindre fett över hela kroppen."

"Min kropp känns ung på nytt”

Anledningen till att Riccardo har uppnått så fantastiska resultat är att denna förpackning med 4 produkter hjälper till att bränna 24%* mer fettförhindrar ansamlingen av nytt fett och spolar ut så mycket som en tredjedel* av överflödig vätska från kroppen.

Studier har bekräftat att användning av dessa produkter kan minska midje- och höftomkretsen, vilket också kan bekräftas av Riccardo.

"Jag skäms inte över att visa upp mig längre!”

Vi är alltid intresserade av hur viktnedgång och förbättrad kondition kan påverka det allmänna välbefinnandet.

Riccardo mår mycket bättre: ”Jag går till stranden med ett leende, jag bär T-shirts och döljer inte min kropp. Kort sagt, jag skäms inte längre inför folk! Slimmium's produkter fungerar verkligen, testa!

Prova Slimmium's Startpaket [30 dagar]du också och nå fysiken, självförtroendet och livet du förtjänar.

*Resultaten kan variera från individ till individ. Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad och varierad kost. En varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktigt.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt
SNABBA RESULTAT
-58%
Specialpris 225,00 kr Ordinarie pris 530,00 kr
Visa produkt
SNABBA RESULTAT
-65%
Specialpris 292,00 kr Ordinarie pris 826,13 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt